iOS 8 beta 1 – cand va fi lansat si cum il pot instala?

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a anuntat oficial data la care urmeaza sa aiba loc WWDC 2014, pe 2 iunie urmand a fi tinut si keynote-ul de deschidere al acestui eveniment. In cadrul acestui keynote iOS 8 va fi prezentat oficial pentru prima oara catre intreaga lume impreuna cu o parte dintre functiile sale, iOS 8 beta 1 urmand a fi lansat in noaptea din urma keynote-ului.

  iOS 8 beta 1 va fi dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, Apple impiedicand uneori posibilitatea de a il instala pe terminalele care nu sunt inregistrate de un dezvoltator. Nu stim daca anul acesta veti putea instala iOS 8 beta 1 in propriile terminale incepand din 3 iunie fara a avea un UDID inregistrat, insa orice este posibil, mai ales ca anul trecut procedura a fost posibila.

  Chiar daca Apple va lansa iOS 8 beta 1 pe 3 iunie, vor fi cateva iDevice-uri care nu vor putea instala noua versiune a sistemului de operare si v-am spus intr-un articol anterior acest lucru. iPhone 4 si iPad 2 nu mai sunt vandute de catre compania Apple in propriile magazine si sansele ca ele sa poata rula iOS 8 sunt zero, asa ca daca aveti un asemenea dispozitiv si doriti iOS 8, ar fi bine sa va ganditi la un upgrade.

  Acestea fiind spuse, va astept pe iDevice.ro pe data de 2 iunie pentru a vedea tot ceea ce are Apple de prezentat.