Un manager Motorola sustine ca toate smartwatch-urile lansate pana acum sunt “proaste”

  O multitudine de producatori de terminale mobile au lansat o gama larga de smartwatch-uri in ultimii ani, majoritatea dintre ele avand o viata scurta lipsita de popularitate. In aceasta idee un manager al Motorola a declarat intr-un interviu recent ca majoritatea smartwatch-urilor lansate pe piata sunt “proaste” si nu ofera o experienta de utilizare grozava pentru clienti.

People just don’t want to wear them. We look at the [Moto] 360 and we look at what everyone has done in that space. To be honest we think they are all pretty crappy. People are saying it is finally a device they would wear on their arm instead of being embarrassed about, and we haven’t even talked about functionality.

  Managerul Motorola sustine ca utilizatorii isi doresc smarwatch-uri pe care sa le poarte cu placere la mana si care sa fie intr-adevar utile, majoritatea lansate pana acum avand design-uri nu chiar atat de grozave si functionalitate limitata. Desi totul face parte dintr-o campanie de promovare a Moto 360, smartwatch-ul propriu Motorola, managerul are totusi cat se poate de multa dreptate.

  Samsung a lansat  un prim smartwatch cu un design ciudat si o camera pozitionata foarte prost, exemplul lor a fost urmat si de altii, iar de aici intelegem lipsa de popularitate a acestor terminale. Practic niciun smartwatch lansat pana in prezent nu atrage prin design sau functionalitate si acest lucru a afectat vanzarile. Apple urmeaza sa lanseze iWatch in cursul anului 2014 si deocamdata nu stim ce design sau functionalitate va avea acest produs, insa sper ca Apple sa faca ceva total diferit de competitorii sai.

1 COMENTARIU