iPhone 6 – Apple confirma indirect lansarea din septembrie

  Daca aveati dubii ca iPhone 6 va fi lansat in luna septembrie de catre Apple, ei bine permiteti-mi sa va linistesc toate temerile, compania Apple anuntand deja o parte dintre angajati ca nu isi pot lua concediu in respectiva luna. Apple si-a anuntat angajatii Apple Store-urilor din Germania, deocamdata, in legatura cu faptul ca in luna septembrie nu isi vor putea lua vreo zi libera, fara a specifica exact perioada de timp.

  Anul trecut Apple a restrictionat concediile in Apple Store-uri in perioada 15 – 28 septembrie, lansand iPhone 5S si iPhone 5C pe 21 septembrie, iar anul acesta ar putea actiona la fel. Doar angajatii Apple din 10 – 11 tari de pe glob vor fi notificati in legatura cu aceasta interdictie, aceste tari fiind cele in care Apple isi concentreaza intotdeauna primul val de lansari al unui iPhone.

  Anul acesta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sunt zvonite pentru a ajunge pe piata, zilele de 12, 19 si 26 septembrie putand fi alese pentru lansare. Acestea sunt singurele zile de vineri ale lunii septembrie care par a fi probabil pentru lansare, compania Apple lansand intotdunea iPhone-urile noi intr-o zi de vineri si nu in alta zi a saptamanii.

  Conferinta pentru prezentarea iPhone 6, iOS 8 si probabil a iWatch va avea loc cu 9 – 10 zile inaintea lansarii oficiale, asa ca va puteti imagina singuri cand vom vedea, probabil, pentru prima oara noile dispozitive.

7 COMENTARII