Orange lansează 4G Roaming pentru calatoriile in Europa

11

  In cursul acestei zile Orange Romania, cel mai mare operator de pe piata locala telecom, a anuntat lansarea Roaming 4G pentru clientii are calatoresc in Europa. Serviciul 4G Roaming va permite utilizarea internetului in roaming accesand retelele 4G din Moldova, Polonia si Spania, Orange sustinand ca portofoliul de tari urmeaza sa fie extins in curand.

  Roaming-ul 4G oferit de catre Orange propriilor clienti este disponibil fara taxe suplimentare, insa veti plati preturile standard pentru accesarea internetului, asta daca nu aveti un abonament Pantera sau Business Open, caz in care veti putea utiliza, fara taxe suplimentare, internetul alocat deja pentru abonamentul vostru in fiecare luna.

  Orange Romania nu este primul operator din tara noastra care permite utilizarea de internet 4G in Roaming in Europa. Prin aceasta miscare Orange Romania intra in randul altor operatori europeni care incep sa ofere roaming 4G in retelele partenerilor din Europa si nu numai.

Orange lansează 4G Roaming

Bucureşti, 14 mai 2014. De astăzi, Orange România le oferă clienţilor care călătoresc în străinătate acces la reţelele 4G din alte ţări. Serviciul 4G Roaming este disponibil de acum în reţelele Orange din Moldova, Polonia şi Spania şi urmează să fie extins pe parcursul anului.

Astfel, toţi clienţii care folosesc în ţară internet la viteze 4G, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, pot beneficia de serviciul 4G Roaming fără taxe suplimentare. Mai mult, clienţii cu abonament Panteră sauBusiness Open, care au inclus trafic de internet naţional şi în roaming, pot folosi acelaşi trafic pentru a naviga la viteze 4G şi în străinătate. Cei care doresc mai mult trafic de internet în roaming pot alege una dintre opţiunile Travel Data dedicate abonaţilor sau utilizatorilor Orange PrePay.

“Internetul mobil se dovedeşte extrem de util atunci când suntem departe de casă. Lansarea serviciului 4G Roaming se alătură eforturilor făcute de Orange pentru a oferi cea mai extinsă acoperire 4G la nivel naţional. Ne dorim ca astfel să-i ajutăm pe clienţi să aibă acces rapid la informaţiile de care au nevoie şi atunci când se află în străinătate.” a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director la Orange România.

Pentru a se bucura de internet la viteze 4G, clienţii trebuie să aibă o cartelă SIM compatibilă, pe care o pot obţine gratuit în magazin, un smartphone, modem sau tabletă 4G, un abonament sau o opţiune care oferă acces 4G şi acoperire 4G în zona în care se află.

Mai multe detalii despre serviciul 4G Roaming se gasesc pe http://www.orange.ro/roaming/roaming-3g-ro.html.