Apple ar fi in proces de dezvoltare a unui produs cu totul neasteptat

6

  Intr-o vreme in care iPhone 6, iOS 8 si iWatch sunt prezentate in diverse zvonuri sau dovezi obtinute de la parteneri Apple, un analist american sustine ca in Cupertino s-ar afla in proces de dezvoltare un produs cu totul neasteptat. Mai exact vorbim despre…. o imprimanta 3D pe care Apple ar dezvolta-o in concurenta cu Google, ea urmand a ajunge candva pe pietele din intreaga lume.

  Fara a sustine ca are informatii de la parteneri Apple, analistul vorbeste doar despre proprietatea intelectuala detinuta de catre Apple in acest domeniu, ea fiind aparent necesara pentru informare. Apple are cateva brevete de inventie care descriu metode de producere a unei imprimante 3D, insa este foarte greu de crezut ca Apple va intra pe o asemenea piata cand produsele de acest gen sunt departe de maturitate.

  Analistul sustine ca achizitionarea companiei PrimeSense, dezvoltatoarea Kinect, ar avea legatura cu intentiile Apple de a produce o imprimanta 3D pentru utilizatori, insa speculatiile sunt destul de deplasate. Daca Apple va intra intr-adevar pe o piata noua anul acesta, sau anul viitor, atunci vorbim cel mai probabil despre piata smartwatch-urilor, sau poate cea a televizoarelor, insa piata imprimantelor un cred ca prezinta vreun interes pentru Apple, cel putin nu acum.