Prima Pagina Noutati Vodafone este operatorul de telefonie mobila in care romanii au cea mai...

Vodafone este operatorul de telefonie mobila in care romanii au cea mai mare incredere

Vodafone Logo - iDevice.ro

  Vodafone, locul 2 pe piata telecom din Romania, este operatorul de telefonie mobila in care romanii au cea mai mare incredere. Vodafone a castigat premiul Trusted Brand in cadrul sectiunii “reteaua de telefonie mobila” a popularei publicatii internationale Reader’s Digest.

  Studiul Trusted Brands 2014 a fost desfasurat in 10 tari europene, participantii la concurs neavand de ales raspunsuri pentru intrebari, ci trebuind sa denumeasca singuri calitatile fiecarei retele. Evaluarea finala a fost facuta in functie de calitate, valoarea excelenta, imaginea puternica, intelegerea nevoilor clientilor si responsabilitatea sociala, Vodafone castigand in Romania.

  Studiul a fost desfasurat in perioada septembrie – noiembrie 2013 in Austria, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia.

Vodafone este cea mai de incredere retea de telefonie mobila pentru romani, potrivit Reader’s Digest Trusted Brand

 • Vodafone Romania a castigat premiul Trusted Brand la sectiunea “Reteaua de telefonie mobila”, in evaluarea anuala publicata de Reader’s Digest

Bucuresti, 15 mai, 2014 – Vodafone Romaniaeste reteaua de telefonie mobila in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfasurat anul acesta de publicatia Reader’s Digest.

“Ne bucuram ca Vodafone este cel mai de incredere brand de telecomunicatii din Romania si aceasta recunoastere este o dovada ca eforturile noastre de a imbunatati viata oamenilor prin intermediul tehnologiei sunt apreciate. Le multumim clientilor care folosesc serviciile noastre pentru incredere. Vodafone a fost certificata in numeroase randuri, de auditori independenti, ca fiind cea mai buna retea de date mobile din Romania. Aceasta recunoastere intareste perceptia pozitiva a romanilor fata de serviciile si reteaua Vodafone”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Trusted Brands 2014 s-a desfasurat concomitent in 10 tari europene, printre care si Romania, iar participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au nominalizat ei insisi marcile in care au incredere si le-au evaluat apoi in functie de “Calitate”, “Valoare excelenta”, “Imagine puternica”, “Intelegerea nevoilor clientilor” si „Responsabilitate sociala”.

Studiul a fost realizat in perioada septembrie – noiembrie 2013, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din cele 10 tari europene: Austria, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia. Obiectivul studiului, ajuns in acest an la a paisprezecea editie in Europa si a noua editie in Romania, este identificarea si premierea marcilor care au reusit sa castige increderea consumatorilor.

In ceea ce priveste performantele retelei de date mobile, Vodafone a fost certificata de cinci ori drept cea mai performanta retea GSM/UMTS/CDMA din Romania, de catre auditorul independent p3 Communications, incepand din anul 2011.

 • . n i n e l

  incredere….hmmm…locuiesc in Spania,si am o prietena de familie putin mai ‘speciala’,intr.o zi s.a pus sa calculeze toate apelurile telefonice,cent cent…factura era vreo 40€ si calculand toate alea iau dat 37€(pe urma calculand toate facturile de pe un an,pe toate avand in plus centi sau cativa €)…cica operator de incredere,niste hoti ordinari

 • villman89

  Am avut Orange 12 ani, anul trecut mi-am portat numarul la Vodafone, sunt super multumit, sa nu mai aud de Orange in viata mea, calitatea serviciilor este net superioara pe langa Orange, sa nu mai zic de semnal, fiecare cu parerea lui, dar de la mine 1 Vodafone !!!

 • Victor Preda

  Vodafone talhari la drumul mare ,,

 • gicu

  bullshit. this smell like bullshit

 • Gemece

  Orange i de tot ***! Tot timpul vor sa iti bage pe gat tot felu de abonamente de zãr.Sa nu mai vb de 3g……

 • danbratu

  Pipi pe ei de talhari!!!

 • Ovidiu

  De la voda se porteaza undeva la 1000 de numere pe zi catre rds.
  Cred ca ar trebui sa refaca sondajul.

 • alex alexandru

  Folosesc orange si vodafone dar voi cere portarea la cosmote de pe vodafone nu imi ofera un abonament ata de accesibil precum cel de la cosmote( T-mobile), vorbesc de free L

 • RaduD

  Am fost de curand in Turcia si numarul meu de Orange a intrat in roaming in Istambul pe ….ati ghicit: pe Vodafone!

 • gica_penetrescu

  @1. . n i n e l, ceea ce ai adunat tu (sau ea) , ma gandesc ca de pe factura detaliata este pretul fara TVA, tu cand ai adunat costul minutelor a fost cu tot cu tva sau fara/ Plus ca , factura detaliata mai costa siaia cam 1 euro. Deci, diferenta intr-un fel ar cam fi pe acolo.

  @RaduD, nu are importanta operatorul de roaminig pe care se conecteaza, telefonul decide alegerea operatorului daca este pus pe automat, se conecteaza la operatorul care are cel mai puternic semnal in acel moment, daca treci printr-o zona unde operatorul respectiv la care esti conectat are semnal foarte slab, vei observa ca telefonul se va conecta la alt operator care are semnal mai puternic.

  Am avut Vodafone , apoi Cosmote, si acum sunt pe Orange, la tori abonametne…toti sunt o apa si un pamant in relatia cu ai sai clienti, niciunul nu da doi bani pe clientul fidel ….m-am lamurit de asta pe pielea mea, asa ca , sa ii ia naba pe toti, mi-am ales operatorul din cu totul si cu totul alte considerente fata de acum multi ani cand puneam in prim plan relatia cu clientul si ofertele bune. Acum, operatorii nu mai sunt ce au fost, iar daca ai impresia ca unul are oferte mai bune, sigur te frige la alte chestii care alt operator le are mai ieftine…

 • Narcis

  Da ovidiu..de rds vroiam sa zic si eu.dupa 13 ani de abonament tata sa portat la rds abonamentu fiind 5 euro si avand asa national minute nelimitat international retele fixe nelimitat si internet nelimitat (primii 5gb la viteza mare restu dupa limitat) singura conditie fiind sa ai internet si televiziune de la ei,vodafone daca vrei mai mult de 100 mb net se arunca in 20 eur ,daca aveau si sms in abonament ma portam si eu

 • Nimeni

  Exemplu de banditism Vodafone : un reprezentant suna un abonat si ii “ofera” un plan “avantajos”. Cad in plasa multi oameni naivi. Cand omul isi da seama ca a fost pacalit e prea tarziu, Vodafone are inregistrarea cu acceptul. Daca vrei reziliere, platesti.

 • NICEGUY

  Eu tot pe vodafone m-am portarat dupa 15 ani de orange… Am un abonament nelimitat cu 8gb trafic minute intrrnationale nelimitat etc.. Si platesc 25€ pe luna… Abonamentul a fost negociat si este pe o perioada de 1 an

 • Dragosh

  Cea mai proasta retea.

 • alexabv

  Vodafone sau Orange ca si cum alegi intre Ciuma sau Holeră

 • alexabv

  Platesc cu firma mea 600 si uneori 650 ron la orange si dupa portarea la rds ma vor costa aceleasi servicii sub un milion

 • Integratorul

  Vodafone are porturile blocate pentru VoIP. Ma portez la RDS.