iPad Pro – o matrita prezinta pentru prima oara presupusele noi dimensiuni

  iPad Pro este o tableta Apple care ar avea un ecran de 12.9 inch, care ar fi in proces de dezvoltare in cadrul laboratoarelor Apple si care ar fi dedicata mediului business, dar si celui educational. Am vazut de-al lungul ultimelor luni diverse zvonuri privind lansarea acestei tablete in cursul acestui an sau in cursul anului viitor, insa acum vedem pentru prima oara ceea ce pare a fi o matrita a tabletei.

  Practic nu vedem decat o versiune supradimensionata a actualelor tablete iPad cu ecran de 9.7 inch si nu stim daca matrita a fost fabricata in baza vreunor schite sau este pur si simplu o macheta produsa in China. Totusi, avand in vedere numeroasele zvonuri aparute in ultimele luni in legatura cu acest produs, aparitia unei asemenea matrite este extrem de interesanta, chiar daca ea nu va ajunge vreodata pe piata.

  Samsung a lansat o tableta cu ecran de aproape 13 inch la doar cateva luni dupa aparitia primelor zvonuri privind lansarea iPad Pro, ea nu a avut chiar atat de mult succes, insa produsul Apple ar putea avea parte de o evolutie complet diferita.