iOS 7.1 jailbreak va fi lansat

iOS 7.1 - iDevice.ro

  In cursum acestei dimineti a fost prezentat iOS 7.1.1 jailbreak de catre doi hackeri, iar multi dintre voi se intreaba cand anume va ajunge aceasta solutie de jailbreak pentru noi. Ei bine, iOS 7.1 jailbreak va fi lansat, insa nu chiar atunci cand va asteptati voi, ci abia dupa lansarea iOS 8, adica undeva probabil prin toamna acestui an, sau poate chiar anul viitor, pentru a proteja exploit-urile.

  Jailbreak iOS 7.1 nu va fi lansat inaintea iOS 8 deoarece utilizarea exploit-urilor pentru aceasta versiune a sistemului de operare va genera o blocare a lor in viitoarea versiune a sistemului de operare. Hackerii nu au lansat o solutie de jailbreak in timpul perioadei de testare beta in ultimii 3 ani si cu siguranta nu vor incepe acum, dar asta nu inseamna ca nu vom avea jailbreak pentru iOS 7.1.

  In iarna acestui an a fost lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 6.1.3 si desi multi o asteptau inca din varea, ea a ajuns la noi abia dupa ce evasi0n7 pentru iOS 7 a fost lansata. Anul acesta lucrurile ar putea sta exact la fel, asa ca puteti astepta lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1 abia dupa ce solutia de jailbreak pentru iOS 8 va fi disponibila, insa in niciun caz inaintea sa.