Flappy Bird – iata ce va aduce nou viitorul joc

  Saptamana trecuta v-am spus ca Flappy Bird va fi relansat in App Store de catre dezvoltatorul sau, noua versiune a jocului urmand a contine si o serie de functii special facute pentru ea. Incepem cu modulul multiplayer care se pare ca nu va fi sincronizat, ci va fi asyncron, similar celui utilizat in Real Racing 3, adica jocurile vor fi desfasurate succesiv de catre utilizatori, dezvoltatorul calculand acum numarul maxim pe care il va permite.

  Mai mult decat atat, viitoarea versiune a jocului va avea o grafica complet diferita, dezvoltatorul renuntand la cea pixelata a modelului original pentru alta moderna, finisata. Mai mult decat atat, jocul urmeaza sa contina o gama complet noua de obstacole care vor schimba intr-o anumita masura stilul de joc, insa titlul nu va fi la fel de atractiv, sau cel putin asta ni se da de inteles.

  Separat de acestea, jocul va contine cateva personaje complet noi, dar si un sistem care va obliga jucatorii sa ia pauze intre sesiunile de joc, asa ca nu veti avea parte de aceesi doza de energie intre jocuri. In final dezvoltatorul Flappy Bird vorbeste despre faptul ca va incerca sa determine Apple sa retraga din App Store clonele jocului sau, insa ramane de vazut cat succes va avea.