iOS 7.1.1 jailbreak iPhone 5S este prezentat intr-un clip video

  In cursul zilei de ieri au aparut doua demonstratii pentru iOS 7.1.1 jailbreak pentru iPhone 4 si iPhone 5C, solutiile fiind descoperite de catre doi hackeri dezvoltatori de solutii de jailbreak. Pentru a completa ceea ce am vazut deja, in cursul acestei dimineti a aparut pe internet clipul video de mai sus care prezinta iOS 7.1.1 jailbreak iPhone 5S, cel mai recent iPhone lansat de catre compania Apple.

  Exact precum in cazul celorlalte doua solutii, vorbim despre un hacker care nu pare sa aiba vreo intentie de a folosi exploit-ul sau pentru a dezvolta o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1. In ciuda acestor aparente, asta nu inseamna ca macar unul dintre cele trei exploit-uri pentru iOS 7.1 existente pe piata vor fi utilizate in viitor pentru a dezvolta o solutie de jailbreak si in acest articol v-am explicat totul.

  Da, ati citit bine, in momentul de fata trei hackeri au trei solutii diferite de a face untethered jailbreak pentru iOS 7.1.1 si niciunul nu si-a anuntat intentia de a lansa vreun program public pentru toti utilizatorii, insa poate vom avea noroc in viitorul apropiat.

UPDATE: Clipul video a fost retras intre timp.