Prima Pagina Apple iOS 8 jailbreak ar putea fi demonstrat maine

iOS 8 jailbreak ar putea fi demonstrat maine

  i0n1c, hackerul care ne-a prezentat deja o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1.1 pe iPhone 5S intentioneaza sa prezinte maine un iOS 8 jailbreak intr-o poza sau un nou clip video. Hackerul sustine ca exploit-urile sale pentru noua versiune a sistemului de operare nu au fost reparate de catre compania Apple, asa ca dupa o simpla modificare a codului de implementare ar trebui sa poata face demonstratia fara probleme.

  Desi e putin probabil ca aplicatia Cydia sa functioneze in iOS 8 in momentul de fata, i0n1c a demonstrat in trecut ca poate face jailbreak pentru orice versiune a iOS, asa ca o dovada a sa pentru jailbreak iOS 8 nu va fi disputata. Apple nu a vorbit deloc despre imbunatatirea securitatii in iOS 8 pentru iDevice-urile sale, asa ca prezentarea unei solutii de jailbreak acum nu va afecta in vreun fel imaginea companiei.

  Daca va intrebati cand va fi lansata o solutie de jailbreak iOS 8, ei bine va trebui sa asteptam pana in toamna.

 • hhhhh

  Cum va functia/cat de fluent va rula iOS8 pe iPhone 4S avand in vedere ca Apple nu a adus modificari majore de design, aceasta versiune a iOS aduce dupa cum am observat o serie de imbunatatiri si functii utile pentru utilizatorul de zi cu zi.

  Dupa parerea dvs cat de fluent va rula iOS8 pe iPhone4S?

 • xpender

  Eu am i4s cu iOS 6.1.2 jailbroken. Asa va ramane cat functioneaza, oricat de aratos ar fi iOS 7 sau 8

 • Pepsi

  Din ce am citit, 7.1 pe iPhone 4s este ok. Mai putin 7.0.4, sau 7.0.6. Eu am 7.0.4, ceva probleme de… fluenta par a fi, insa pot trai cu ele atit timp cit vreau sa pastrez JB-ul. Cred ca IOS8 va fi ok. Poate ca nu toate functiile vor fi disponibile pe i4s, cu e si in cazul IOS7, fara Aidrop de exemplu. E posibil ca IOS8 sa consume mai multe resusre de memorie… Ramine de vazut. Poate cineva a instalat IOS8 Beta 1 si ne va spune parerea.

 • Laurentiu

  Sa lanseze macar solutia de jailbreak pt Ios 7.1.1. Deocamdata raman la aceasta varianta pe 4s.
  Dar daca vor aparea reviewuri pozitive la Ios 8 pe 4s atunci il instalez.

 • Laurentiu

  Cel putin pt Iphone 4 ar fi ideal jailbreakul pt 7.1.1 ei ramanand la aceasta versiune.

 • Vasilescu Dan

  i0n1c vad ca ne tot prezinta solutii de jailbreak -uri.
  Maine o sa pun si eu 2 poze si 3 clipuri video cu 2 solutii de jailbreak pentru ios 8 si o solutie de jailbreak pentru ios9 care o sa apara in viitor. Lucrez momentan la o solutie de jailbreak pentru iosX. :))

 • Laurentiu

  Pune te rog si pt Ios 10…te rog mult. Fac o donatie.

 • Pingback: Jailbreak iOS 8 a fost facut, iata dovada | iDevice.ro()