Prima Pagina Apple iPhone 6 argintiu – macheta este prezentata intr-un nou clip video (Video)

iPhone 6 argintiu – macheta este prezentata intr-un nou clip video (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ayL0lhuJLKk&w=580&h=370]

  iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre Apple si astazi avem ocazia de a vizualiza din nou o macheta a versiunii argintii comparata cu terminalul iPod Touch 5G. Exact precum in cazul machetelor prezentate in in trecut vedem ca Apple va alege sa modifice substantial design-ul terminalului si sa relocheze butonul Home, totul desigur cu utilizarea unui ecran de 4.7 inch.

  Ieri v-am prezentat un clip video care ne demonstreaza cum va arata iOS 8 pe iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si ati vazut ce impact va avea noua rezolutie de 1704 x 960 pixeli asupra experientei de utilizare a dispozitivului. Chiar daca acum vorbim doar despre simple machete, ele sunt facute folosind schite obtinute din fabrica unui partener Apple, asa ca sunt cat se poate de reale.

 • amfetamin

  Și Dual led flash nexam?

 • florin

  raman cu iphone 5s

 • Adioff

  Eu am vandut azi 5s-ul si mi-am cumparat un 4s de 64 , daca e sa raman 2 ani cu un iPhone , atunci e 4s-ul !! Nu paletelor !

 • gianidiamond

  @Adioff:si eu am fost socat de marimea carcasei,dar o sa ne obisnuim(alta solutie nu am sau avem)

 • maxonu66

  Nu stiu de ce vorbiti prostii de genul … Cum puteti crede ca i6 va arata asa ? Este cea mai proasta idee . Uita-ti-va la ce au spus cei de la apple in legatura cu prototipul acesta jalnic . Btw , veti fi uimiti dupa ce va aparea . Va asigur .

 • Apple nu a comentat si nici nu va comenta machetele.