iOS 8 prezentare – Apple confirma data

  In cursul acestei dupa-amiezi compania Apple a actualizat aplicatia oficiala a WWDC 2014 cu o parte dintre evenimentele care urmeaza sa aiba loc in Moscone Center din San Francisco. Printre conferintele confirmate de catre Apple se afla si keynote-ul de deschidere al WWDC 2014, prezentarea iOS 8 urmand a avea loc atunci, Apple pregatind totodata si prezentarea OS X 10.10, plus a unui nou eventual Apple TV.

  Evenimentul va incepe, ca de obicei, la ora 20:00 ora Romaniei in data de 2 iunie si va dura 2 ore, Apple urmand a prezenta cateva dintre principalele functii ale OS X 10.10, dar si ale iOS 8. In urma acestei prezentari Apple va lansa iOS 8 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, probabil impreuna cu cine stie ce alt software adiacent sau actualizari pentru aplicatii.

  Acestea fiind spuse, va astept pe data de 2 iunie la ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple. Pana atunci, nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate noutatile prezentate de catre Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb