iPhone 6 – pretul la lansare

  iPhone 6 este pregatit pentru lansare in toamna acestui an de catre compania Apple, iar in lunile recente au aparut diverse informatii privind posibilul pret pe care l-ar putea cere Apple. Pretul iPhone 6 ar putea creste cu 100$ conform unei serii de zvonuri aparute in lunile trecute, compania Apple fiind intr-o aparenta negociere cu operatorii de telefonie mobila pentru a subventiona si aceasta modificare de pret.

  Desi in fiecare an Apple a crescut pretul de vanzare al iPhone-urilor, niciodata nu am avut parte de o crestere atat de mare, indiferent ce tehnologii noi au fost implementate. Chiar si asa, se speculeaza ca implementarea unui ecran de 4.7 inch in iPhone 6 si protejarea sa cu un panou din sticla de safir ar genera aceasta crestere substantiala a pretului de vanzare, una care ar putea determina multi cumparatori sa renunte la achizitie.

  Deocamdata vorbim despre simple speculatii si nimeni nu stie daca Apple va alege din nou sa subventioneze singura pretul componentelor in baza profitului si asa urias castigat din linia sa de iPhone-uri, sau daca va vinde terminalul la preturi incepand de la 750$ in SUA. In aceste conditii Apple si-ar putea convinge multi utilizatori sa nu mai fie prezenti la cozile anuale din fata magazinelor sale, insa deciziile recente privind reducerea pretului MacBook Air-urilor sugereaza faptul ca totul ar putea fi doar o simpla tentativa de a reduce entuziasmul utilizatorilor vis-a-vis de iPhone 6.

10 COMENTARII

  1. Salut Zaone, un pret orientativ la liber, fara contract, imi poti da ? Sa stiu daca sare de 1000 usd, deoarece cam atat vreau sa investesc in Iphone 6 !Multumesc mult !

  2. Avand in vedere diversivitatea de telefoane care exista in acest moment nu cred ca ar fi un lucru bun ca Apple sa ridice pretul la iphone 6

  3. Astia chiar nu au limite …….eu vad compania intr-un declin total.
    Nimic nou la bani mai multi, la ce imi trebuie ecran de safir si alte porcarii care ei le numesc “tehnologii revolutionare„
    Si mai apare cate unu care sa interesat la banca sa vadă cat poate sa scoată sa cumpere un tel.
    ROMANIA TREZEȘTE-TE

  4. Multumesc, cam scump, aproape 1400 usd !!! Sa vadem ce noutati spectaculoase are ! Pretul pt care model l-ai estimat : cel de 4,7 inch sau 5,5 ?

  5. Oricum daca pretul va creste cu 100$ overall, adica 299$ pt abonament pe 2 ani si 750$ la liber, sunt sigur ca si Galaxy S6 si Htc one 3 vor face la fel, au ajuns sa copieze si lucrul acesta. Deci Apple impune trendu. Totusi la cat chin trece Apple sa faca fabrica si parteneriatul pt safir, chiar ar fi un “boom” ca Note 4 sa vina cu tehnologia YOUM si sa nu mai aibe nevoie de sticla protectoare

  6. @dany: Trezeste-te tu, baiete razgaiat! Nu esti deloc interesant cu declaratiile astea. Fiecare ROMAN alege dupa posibilitati! Asa a fost si asa o sa fie in continuare! Asa ca, linisteste-te!