Cyberelevat0r iOS 7.1.1 jailbreak – adevarat sau fals?

  Saptamana aceasta celebrul hacker german i0n1c a publicat un clip video in care prezinta o Cyberelevat0r iOS 7.1.1 jailbreak, adica o dovada a faptului ca el a putut face jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Numele utilizat de catre i0n1c nu este nou si reprezinta o combinatie intre o denumire veche si un mic trolling facut pentru denumirile alese pentru solutiile de jailbreak din ultimii ani.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=S3fd0Rq2td4&w=580&h=370]

  Folosindu-se de aceasta denumire si de clipul video al lui i0n1c, cineva a conceput un website care promite sa faca remote iOS 7.1.1 jailbreak, insa in realitate totul este o teapa. Intregul website va spune ca veti putea face un jailbreak pe propriul terminal folosind Safari, insa in realitate nu se va intampla nimic bun in terminalul vostru si trebuie sa evitati ORICE website care promite ca ofera untethered jailbreak pentru iOS 7.1.1.

  Desi 3 metode de jailbreak private exista in momentul de fata, niciuna nu este oferita public pentru utilizatori si probabil nici nu va fi oferita in curand, asa ca ar fi bine sa nu va lasati pacaliti de diverse website-uri care va pot cere bani sau va pot fura date.