Cyberelevat0r – iOS 7.1.1 untethered jailbreak este prezentat intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S3fd0Rq2td4&w=580&h=370]

  In cursul acestui weekend doi hackeri au prezentat iOS 7.1.1 jailbreak pe iPhone 5C si iPhone 4, un grup de cercetatori ai unei universitati din SUA prezentand un  iOS 7.1.1 jailbreak pentru iPhone 5S separat. In ideea de a intari certitudinea ca el are o metoda de a face jailbreak pentru iPhone 5C, hackerul german i0n1c a publicat clipul video de mai sus, solutia sa fiind generic denumita Cyberelevat0r.

  Numele face parte dintr-o gluma facuta de catre el cu mai bine de un an de zile in urma cand lumea ii cerea o solutie de jailbreak pentru iOS 5 si nu garanteaza in vreun fel ca el va lansa ceva pentru noi. Oricum, dovada aceasta este facuta doar in ideea de a isi sustine business-ul prin care invata diversi oameni metode prin care poate fi exploatat iOS-ul, conferintele sale fiind organizate in mod periodic.

  Nu m-as astepta ca o solutie de jailbreak numita Cyberelevat0r sa apara vreodata public pentru noi, insa pentru ca vorbim despre i0n1c, orice este posibil.

10 COMENTARII

  1. In curand sterg Jailbreakul de pe i5. Mi se pare ca merge foarte rau. Sunt diferente mari de performanta intre i5 v7.0.6 cu JB si i5 v 7.1.1 fara JB? Merge cu mult mai repede?

  2. @Gabi : Este mult mai rapid si stabil I5 cu iOS 7.1.1 decat iOS 7.0.6 !! Eu am renuntat la jb, si am instalat 7.1.1 si am facut o alegere buna!

  3. Intradevar 7.1.1 este mult mai stabil si se misca mult mai bine fata de 7.0.6 jailbroken (cu nitrous si celelalte tweakuri de viteza)

  4. Pentru mine jb nu mai prezinta interes de mai multa vreme ……ca idee mai interesanta e melodia din clip (care , apropo , e varza) de cat faptul ca undeva exista jb pentru 7.1.1

  5. stati linistiti ca sunt multi care au jailbreak pe 7.1.1 , dar nu il fac public, prefera sa il vanda probabil la un momentdat.