Prima Pagina iOS 7.1.1 Cyberelevat0r – iOS 7.1.1 untethered jailbreak este prezentat intr-un prim clip Video

Cyberelevat0r – iOS 7.1.1 untethered jailbreak este prezentat intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S3fd0Rq2td4&w=580&h=370]

  In cursul acestui weekend doi hackeri au prezentat iOS 7.1.1 jailbreak pe iPhone 5C si iPhone 4, un grup de cercetatori ai unei universitati din SUA prezentand un  iOS 7.1.1 jailbreak pentru iPhone 5S separat. In ideea de a intari certitudinea ca el are o metoda de a face jailbreak pentru iPhone 5C, hackerul german i0n1c a publicat clipul video de mai sus, solutia sa fiind generic denumita Cyberelevat0r.

  Numele face parte dintr-o gluma facuta de catre el cu mai bine de un an de zile in urma cand lumea ii cerea o solutie de jailbreak pentru iOS 5 si nu garanteaza in vreun fel ca el va lansa ceva pentru noi. Oricum, dovada aceasta este facuta doar in ideea de a isi sustine business-ul prin care invata diversi oameni metode prin care poate fi exploatat iOS-ul, conferintele sale fiind organizate in mod periodic.

  Nu m-as astepta ca o solutie de jailbreak numita Cyberelevat0r sa apara vreodata public pentru noi, insa pentru ca vorbim despre i0n1c, orice este posibil.

 • hierro

  Ușor ușor se apropie soluția de jailbreak pentru 7.1

 • villman89

  Abia astept sa apara jb pe 7.1.1 pe 7.0.6 e varza, pentru mine era mai bine 7.0.4…

 • De la i0n1c? Sanse 0.

 • Gabi

  In curand sterg Jailbreakul de pe i5. Mi se pare ca merge foarte rau. Sunt diferente mari de performanta intre i5 v7.0.6 cu JB si i5 v 7.1.1 fara JB? Merge cu mult mai repede?

 • CEDO

  @Gabi : Este mult mai rapid si stabil I5 cu iOS 7.1.1 decat iOS 7.0.6 !! Eu am renuntat la jb, si am instalat 7.1.1 si am facut o alegere buna!

 • Radu

  Intradevar 7.1.1 este mult mai stabil si se misca mult mai bine fata de 7.0.6 jailbroken (cu nitrous si celelalte tweakuri de viteza)

 • Marian

  Tot Ios 6 sta cel mai bine la autonomie viteza tweak-uri si etc . Am avut si ios 7 si ios 6 .. Nu se compara

 • seby

  Pentru mine jb nu mai prezinta interes de mai multa vreme ……ca idee mai interesanta e melodia din clip (care , apropo , e varza) de cat faptul ca undeva exista jb pentru 7.1.1

 • marian

  Cel din clip atinge touchscreen ul ? Daca nu . Ce ce foloseste ca sa poata da pagina fara sa foloseasca touch u

 • sto

  stati linistiti ca sunt multi care au jailbreak pe 7.1.1 , dar nu il fac public, prefera sa il vanda probabil la un momentdat.