IncrediBooth – una dintre fostele aplicatii gratuite ale saptamanii este din nou disponibila GRATUIT in App Store

  Incredibooth este una dintre fostele aplicatii alese de catre compania Apple pentru a face parte din campania aplicatia gratuita a saptamanii, ea acum dezvoltatorii sai au decis sa o ofere din nou GRATUIT in App Store. Aplicatia a fost facuta special pentru cei care doresc sa rememoreze momentele importante din propria viata, dar intr-un mod placut care poate fi partajat si  prietenilor. Aplicatia este practic o cabina foto in care va puteti pastra pozele importante si le puteti afisa intr-un mod interesant tuturor prietenilor vostri, insa desigur ca ea nu este singura de acest gen care disponibila in App Store.

Show up with the party already in your pocket. IncrediBooth is the hottest way remember any shindig. Your friends, co-workers, or future mate will be instantly impressed with your ability to capture fun. Be known as the life of every party!

  • Includes the Incredible Cowboy Booth with 4 different retro effects
  • Share the whole strip or just one at a time
  • Upload directly to Facebook, Twitter, send in an email, or export to your Photo Library
  • Get new booths with incredible new looks from the in-app HipstaMart

  Incredibooth functioneaza pe toate iDevice-urile companiei Apple si este disponibila gratuit pentru o perioada limitata de timp.

Pretul initial:
0.89€
Numele:
IncrediBooth

Gratuit

DESCARCA





Developer: Hipstamatic, LLC
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: A Photo Booth in your Pocket – Awesome Photo Strips Anywhere!

Show up with the party already in your pocket. IncrediBooth is the hottest way remember any shindig. Your friends, co-workers, or future mate …


Dimensiunea aplicatiei este: 37.3 Mb