Legion Meter promite sa-ti incarce iPhone-ul cu 92% mai repede (Video)

  Legion Meter este un nou aparat care cauta finantare prin intermediul website-ului KickStarter, el promitand sa incarce orice terminal mobil cu pana la 92% mai rapid. Vorbim despre un multimetru ce se conecteaza intr-un port USB si care este capabil sa creasca viteza de incarcare a terminalelor noastre cu pana la 92%, el avand un afisaj electronic pentru a ne oferi detalii despre voltaj, amperi, numarul de miliwati ora si nu doar atat.

Legion Meter is a device that can safely accelerate your smartphone/tablet’s charging speed up to 92%. It also features a built-in multimeter for displaying voltage, current, power, and milliwatt hours on the integrated OLED display. Legion Meter installs in seconds and is fully plug and play. 

  Dispozitivul Legion Meter are implementat un mecanism interesant care accelereaza incarcarea in baza unor algoritmi predefiniti, dezvoltatorii sai concepand doua moduri de lucru, unul pentru Android si unul pentru iDevice-uri. In baza acestor algoritmi dispozitivul se asigura ca incarcarea terminalelor este facuta in deplina siguranta fara a distruge bateria in timpul incarcarii, asa ca puteti sta linistiti din acest punct de vedere.

Legion Meter’s Watt Hour (mWh) mode is useful for analyzing the storage capacity of batteries. Much like how a gas pump counts the amount of volume of gas that gets pumped into a vehicle’s gasoline tank, the watt hour meter measures the amount of energy or (Watt Hours) that gets charged into any battery. This is useful for discovering the true storage capacity of batteries. Press and hold the button to reset the counter to 0. 

  Desi vorbim despre un proiect care cauta finantare, Legion Meter a obtinut, cu 25 de zile inaintea incheierii rundei de finantare, de peste 24 de ori mai multi bani decat avea nevoie pentru a ajunge pe piata, asa ca vom vedea cu siguranta dispozitivul in curand in magazine.

8 COMENTARII

  1. Aveti grija cu gadget-uri de genu asta deoarece daca functioneaza intradevar pot reduce drastic numarul de cicluri de incarcare pe care le suporta bateria … Daca apple putea sa injumatateasca timpii de incarcare a bateriilor in siguranta credeti ca nu ar fi facut-o ? …;)