WWDC 2014 LIVE – Urmareste prezentarea iOS 8 pe iDevice.ro!

  Peste mai putin de o saptamana de zile compania Apple va da startul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014 prezentand OS X 10.10, iOS 8 si cine stie ce alte produse. Conferinta companiei Apple va incepe la ora 20:00, ora Romaniei, si daca lucrurile se vor desfasura precum in anii precedenti, atunci exista sanse foarte mari ca un feed LIVE sa fie prezent pe website-ul companiei, insa disponibil doar pentru Mac/iDevice-uri.

  In aceasta idee va invit sa fiti prezenti pe iDevice.ro pe data de 2 iunie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. Lunea viitoare vom vedea pentru prima oara cum arata iOS 8 si vom afla o parte dintre noile sale functii, insa compania Apple nu se va limita doar la prezentarea detaliilor privind cele doua sisteme de operare, asa ca vom afla si alte lucruri interesante.

  Acestea fiind spuse, va recomand sa instalati si aplicatia iDevice.ro in iDevice-urile voastre pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi stiri din lumea Apple si nu numai.

UPDATE: Apple va transmite LIVE intregul eveniment!

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb