iOS 8 – Apple VA TRANSMITE IN DIRECT prezentarea la WWDC 2014

  Aseara v-am spus ca va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014, prezentarea iOS 8 urmand a avea loc atunci. V-am spus aseara ca intregul keynote ar putea fi transmis LIVE de catre compania Apple, iar acum avem si confirmarea oficiala direct de la compania americana prin intermediul website-ului sau.

  Actualizandu-si pagina in care anunta WWDC 2014, compania Apple confirma faptul ca intregul keynote va fi disponibil pentru vizionare IN DIRECT lunea viitoare incepand cu ora 20:00. Evenimentul va putea fi vizionat pe iDevice-uri care ruleaza minim iOS 4.2 si Mac-uri care au instalat Safari 4 si Apple TV, restul produselor mobile sau desktop nefiind compatibile cu stream-ul.

  Separat de iOS 8, compania Apple va prezenta OS X 10.10 si posibile noi modele ale Mac-urilor sale. Nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine mereu la curent cu tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, asa ca va recomand sa o instalati si sa ii activati modulul de notificari push.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb