Prima Pagina iPhone 5S LG G3 vs iPhone 5S vs LG G2 – comparatia specificatiilor

LG G3 vs iPhone 5S vs LG G2 – comparatia specificatiilor

¬† LG G3 a fost prezentat¬†oficial de catre compania LG in cursul acestei seri, iar in imaginea de mai jos avem ocazia de a vedea prima comparatie a specificatiilor noului terminal si cele ale iPhone 5S si LG G2. Dupa cum puteti vedea deja, LG G3 castiga detasat in fata iPhone 5S cand vine vorba despre o comparatie “rece” a specificatiilor, insa stiti prea bine ca experienta de utilizare nu se rezuma vreodata doar la atat.

  LG G3 are un mare, mare avantaj in ceea ce priveste rezolutia ecranului si numarul de pixeli per inch, dar si in ceea ce priveste camera de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine si inregistrarea video 4K. In ceea ce priveste performantele ramane de vazut cum se va descurca terminalul cu Android-ul celor de la Google, insa el va fi cu siguranta extrem de atractiv pentru un numar mare de utilizatori.

 • chico

  Zaone de unde ai luat specificatiile alea???Doar ai prezentat ca G# are 2g de ram,in grafic se arata ca ar avea 3g de ram…

 • Gabriel

  Sunt doua modele, unul de 2gb su unul de 3gb ram

 • Atomic

  Sper sa nu patenteze bezelul ala ultra ingust ca sa poata si Apple sa-l subtieze. La iPhone 7 sau 8 ca la 6 am vazut ca e ditamai bezelu’.

 • ionutz51

  E bine ca apar alternative, poate ca se trezesc si cei de la Apple.