Prima Pagina Android Apple va permite cel putin unui competitor sa foloseasca produsele Beats

Apple va permite cel putin unui competitor sa foloseasca produsele Beats

  Desi compania Apple a achizitionat Beats Audio pentru 3 miliarde de dolari, ea nu va actiona cu acest producator asa cum a actionat si cu restul companiilor achizitionate de-a lungul anilor. Mai exact, compania Apple a decis sa mentina aplicatiile Beats pentru Android si Windows Phone, continuand procesul de dezvoltare, iar acum permite companiei HP sa foloseasca tehnologia Beats in propriile laptop-uri.

  Desi HP este unul dintre principalii producatori de PC-uri care concureaza cu Apple in acest segment, compania americana va permite utilizarea difuzoarelor Beats si a branding-ului pana la sfarsitul anului 2015. Strategia celor de la Apple este destul de interesanta si in acelasi timp controversata, deoarece in general Apple nu oferea competitorilor sai acces la tehnologii si produse importante.

  Desi deocamdata nu se stie ce alte parteneriate a refuzat compania Apple sa incheie in urma achizitionarii Beats, e putin probabil ca in curand sa se ia decizia de a renunta la ele, Apple urmarind sa mentina fluxul de bani generat de catre Beats inainte de achizitie.

 • opreandreioan

  What about htc?

 • Oha

  Este foarte posibil sa fie obligati sa respecte contractele incheiate de Beats anterior achizitionarii. Probabil clauzele de reziliere impuse de HP sunt foarte dure. Nu ca Apple nu si-ar permite, dar probabil economic nu merita

 • Doc

  E foarte probabil sa penetreze si spectrul Win! Adica sa atraga si alti utilizatori! Nimic nou!

 • KlaudiNhO

  HTC mai are implementat beats

 • KlaudiNhO

  Esti chiar nesimtit … zaone ca la tine ma refer ) in legatura cu publicatea comentariilor …, sunt deja 10 ore de cand am postat si nu a aparut nimic ….. ar fi comic asta sa apara

 • @KlaudiNhO: Eu ti-am mai spus tie sa ai rabdare cu moderarea. Cand am timp ma uit prin ele. Am stat acum sa filtrez 1000 de comentarii, ale voastre de ale robotilor care-mi vand genti michael kors din China si nu numai.