Prima Pagina Apple Eddy Cue si Jimmy Iovine prezinta in detaliu planurile pentru viitor ale...

Eddy Cue si Jimmy Iovine prezinta in detaliu planurile pentru viitor ale Apple (Video)

  Eddy Cue si Jimmy Iovine au fost prezenti la Code Conference saptamana aceasta pentru a discuta despre achizitionarea companiei Beats de catre Apple, dar si despre planurile de viitor ale companiei. Eddy Cue este vicepresedintele senior al companiei Apple, el conducand divizia ce dezvolta serviciile de internet ale companiei Apple, Jimmy Iovine si Dr. Dre urmand a ii fi subalterni dupa finalizarea achizitiei.

  In clipul video de mai sus aveti intregul interviu dat de catre ei in cadrul Code Conference organizat de catre cei de la recode, si va recomand sa il vizionati pentru a afla tot ceea ce urmeaza sa ne aduca Apple.

  • Sorin

    Tocmai am vazut toata conferinta, este clar, eram putin indecis dar acuma sunt sigur ca vor sa imbunatateasca deja cele mai bune headphones in the box cu calitatea beats, si din ce am inteles si speakerele integrate (imac/macbook/ipad/iphone) si probabil accesorii pe langa acestea cum au deja cei de la Beats. Toate aceastea nemarind semnificativ produsul initial. Good job Apple

  • Sorin

    Nemarind semnificativ pretul produsului *

  • alex

    ” vor sa imbunatateasca deja cele mai bune headphones in the box cu calitatea beats”..Fals..castile HTC One si Xperia z2 sunt cele mai bune casti in the box..iar calitatea beatsnu e pe primul loc in industrie ca sa zic asa..Sunt castile cu cel mai disproportionat pret de pe piata in raport cu ce ofera.aduc aminte de un clip al lui MKBHD de anul trecut in care a facut un top cu companiile ce practica cele mai ridicate preturi, cu mult peste cat ar fi trebuit sa ofere si pe primele 2 locuri au fost Beats si Apple..se merita una pe cealalta:))