Steve Jobs ar fi fost de acord cu achizitionarea Beats

  Multi analisti americani considera ca achizitionarea companiei Beats de catre Apple reprezinta o mare greseala, insa Walter Isaacson, autorul singurei biografii autorizate de catre Steve Jobs, este de alta parere. Intr-un interviu acordat unei televiziuni americane, Isaacson sustine ca fostul CEO al companiei Apple ar fi fost de acord cu achizitionarea companiei Beats, in ciuda opiniilor analistilor americani.

Isaacson argues that Jobs and Beats co-founder Jimmy Iovine and Jobs had bonded over their shared love of music, and that Jobs would have been interested in adding Iovine’s “cool” factor to the company. “I think Jimmy is the greatest talent spotter now in the music and content business, so it feels like part of the DNA of Apple.”

  Afirmatia lui Isaacson are la baza relatia foarte stransa pe care Steve Jobs o avea cu co-fondatorul Beats, Jimmy Iovine, amandoi avand o dragoste imensa fata de muzica. Avand in vedere ca Isaacson a petrecut atat de mult timp in preajma lui Jobs inaintea decesului sau, exista posibilitatea ca el sa fi aflat si o buna parte dintre planurile de viitor ale fostului co-fondator al companiei Apple.

  Desigur ca acum conteaza mai putin ce a dorit Jobs sau ce planuri a lasat el in cadrul companiei Apple, deoarece Tim Cook a preluat de o buna perioada de timp “fraiele” companiei si o conduce cu o mana de fier.