Prima Pagina aplicatii iOS 8 – una dintre cele mai importante functii nu va fi...

iOS 8 – una dintre cele mai importante functii nu va fi prezentata la WWDC 2014

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_H6g-UpsSi8&w=580&h=370]

  Acum aproximativ doua saptamani de zile v-am spus ca iOS 8 urmeaza sa contina o functie extrem de importanta, una pe care tabletele Android si Windows RT o au de ceva vreme disponibila pentru utilizatori. Vorbesc despre un sistem split-screen care permite utilizarea a doua aplicatii in acelasi ecran, cei de la Microsoft si Samsung producand o varietate de clipuri video in care criticau iPad pentru lipsa acestei functii.

  Afland ca iOS 8 urmeaza in sfarsit sa o includa, foarte multi posesori de tablete iPad au asteptat cu nerabdare sa o vada prezentata la WWDC 2014 si sa o poata utiliza incepand cu iOS 8 beta 1. Din pacate visul lor va ramane deocamdata in asteptare, deoarece Apple inca nu a reusit sa finalizeze sistemul nici macar pentru o prezentare in fata celor invitati sa participe la WWDC 2014, deci o vom vedea abia in toamna.

  Separat de posibilitatea de a utiliza doua aplicatii in acelasi ecran al iDevice-urilor, noul sistem va permite inclusiv partajarea de informatii intre acele aplicatii folosind simple drag & drop-uri, deci vorbim despre o functionalitate extrem de interesanta.

 • seby

  Ceva imi spune ca mai bine ar renunta de tot la WWDC 2014 , o simpla prezentare a viitorului ios e cel mult plictisitoare , mai ales ca nici nu v-a fi o prezentare completa ……nu mai spun ca se tot aude ca nu vor prezenta nici noul apple tv , nici un posibil ceas destept si mai pe scurt nici-un dispozitiv nou.
  Daca o sa fie doar o prezentare cu felul in care ar vrea ei sa arate noul ios (pentru ca se pare ca nu e complet) si probabil niste praf in ochi cu achizitia vietii , ma refer la Beats , o sa fie de tot rasul……
  Oricum am sa ma uit , pentru ca inca mai am ceva incredere in Apple si nu cred ca o sa ajunga sa se faca de ras si la o simpla prezentate.

 • dragos

  Seby, World Wide DEVELOPER conference e pentru Developeri (cei care creaza aplicati pentru platforma IOS) pentru care e important sa stie din timp ce modificari se fac la produsele apple pentru a le include in aplicatiile lor si pentru a le crea idei pentru aplicati pentru platformele noi.

  Ca beneficiu secundar apple isi anunta progresul catre toata lumea ca si noi (muritori de rand) sa ne strangem saliva in gura pana in toamna cand o sa ne putem bucura de ce anunta ei.

 • irsp

  seby e complet debusolat, nici nu merita sa foloseasca produse marca Apple. Se stie prea bine ca in cadrul WWDC, iOS si OS X sunt in centrul atentiei. Daca o prezentare a viitorului iOS e plictisitoare ma gandesc ca are un sentiment asemanator despre iOS in general. Deci pentru ce mai foloseste produse Apple ar trebui sa fie un semn de intrebare. Altii abia asteapta prezentarea.

  In loc sa iti faci griji de Apple daca se face de ras, mai bine ai pune mana pe o carte intre timp, cu gramatica esti la pamant, e de tot rasul. Ce pot sa zic, decat multa bafta in viata, vei avea nevoie baiete.

 • Pingback: iOS 8 - iata tot ceea ce va prezenta Apple + cateva detalii noi! | iDevice.ro()