iPhone 6 – carcasa REALA apare intr-o prima imagine

  Pentru ca doar cateva luni de zile ne despart de lansarea iPhone 6, pe internet a aparut in cursul serii trecute o noua imagine care se presupune ca ne prezinta o carcasa reala a viitorului dispozitiv. Dupa cum puteti vedea deja din imagini, vorbim despre o carcasa pentru un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, carcasa aurie din imagine dand de inteles ca Apple ar intentiona sa renunte la dual flash LED pentru noul iPhone.

  Exact precum toate machetele prezentate pana acum, aceasta carcasa este despartita in partile superioara si inferioara, locatiile respective urmand a asunde antenele dispozitivului. Separat de acest aspect, vedem practic o carcasa care seamana extrem de mult cu aceea a iPhone 5C, doar ca pare a fi facuta dintr-un metal, are un design schimbat si desigur dimensiunile sale sunt mai mari decat ale actualului model.

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre Apple, insa luni Apple va da startul WWDC 2014 si va prezenta iOS 8, asa ca va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre eveniment.