Microsoft pregateste lansarea unui smartwatch compatibil cu iPhone

  Pentru ca lansarea unui smartwatch a devenit o moda in randul marilor producatori de terminale mobile, cei de la Microsoft se pregatesc sa aduca pe piata un dispozitiv de acest gen in viitorul apropiat. Produsul celor de la Microsoft ar urma sa contina senzori biometrici pentru monitorizarea functiilor vitale, insa mai mult decat atat, ar urma sa fie paltform agnostic, adica ar urma sa fie compatibil cu iOS si Android OS.

  Microsoft foloseste inginerii tehnologiei Kinect pentru dezvoltarea acestui smartwatch, el urmand a monitoriza bataile inimii pe intregul parcurs al utilizarii sale, autonomia bateriei urmand a fi de pana la doua zile. Partea cea mai interesanta a acestui smartwatch ramane totusi compatibilitatea cu iOS si Android, majoritatea smartwatch-urilor fabricate de catre diversi competitori Apple nefiind compatibile cu iOS, acest lucru afectand serios vanzarile.

  Nu se stie in momentul de fata cand ar urma sa ajunga sigur pe piata noul smartwatch Microsoft, insa se speculeaza ca el ar urma sa fie lansat in cursul acestei veri, probabil cu una sau doua luni de zile inainte ca iWatch sa isi faca aparitia.