Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii

  In cursul acestui inceput de weekend compania Apple a actualizat promotiile disponibile in App Store pentru aplicatii, asa ca vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iOS promovata in sectiunea Editor’s ChoiceTwoDots este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare saptamana aceasta si vorbim despre un joc interesant pentru iDevice-uri.

The makers of the hit game Dots are back with a brand new, addictive, free, puzzle game! Join two brave dots as they traverse arctic tundras, navigate fiery jungles, and plunge the ocean depths. Sharpen your skills across 85 challenging levels while uncovering many exciting new features along the way.

  TwoDots ne pune la dispozitie nu mai putin de 85 de niveluri in care va trebui sa conectam puncte pentru a crea bombe, a stige flacari si a scufunda diverse obiecte, insa nu doar atat. Jocul este gandit cu un motor grafic avansat si o interfata intuitiva, asa ca avem parte de o experienta cat se poate de interesanta in cazul utilizarii sale.

  TwoDots este disponibil GRATUIT in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
TwoDots

Gratuit

DESCARCA

Developer: BETAWORKS ONE, INC.
Universala
Categoria: Games


Descriere: The makers of the hit game Dots are back with a brand new, addictive, free, puzzle game!

Join two brave dots as they traverse arctic tundras, navigate fiery jungles, and plunge the ocean depths. Sharpen y…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb