iTunes Radio este disponibil acum si in Romania!

  iTunes Radio, serviciu de streaming audio gratuit gandit de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 7, a aparut astazi pentru prima oara in aplicatia Music a sistemului de operare. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iTunes Radio mi-a fost afisat chiar in momentul deschiderii aplicatiei Music a iOS 7, insa din pacate deocamdata streaming-ul nu este valabil.

  Aparitia iTunes Radio in aplicatia Music sugereaza totusi faptul ca Apple pregateste lansarea serviciului si in tara noastra, existenta iTunes Music Store-ului intarind ideea lansarii sale. Avand in vedere ca iOS 8 beta 1 urmeaza sa fie prezentat luni de catre Apple, exista posibilitatea ca iTunes Radio sa fie lansat oficial in cadrul keynote-ului WWDC 2014 si pentru tara noastra, sau poate el va fi disponibil doar in iOS 8 beta 1.

  iTunes Radio a fost lansat de catre Apple initial doar in SUA si mai apoi intr-un numar mic de tari de pe glob, extinderea disponibilitatii fiind una dintre prioritatile companiei Apple.

Articolul precedentApple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii
Articolul următorRata de adoptie a iOS 7 atinge un nou record conform Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.