iTunes Radio este disponibil acum si in Romania!

  iTunes Radio, serviciu de streaming audio gratuit gandit de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 7, a aparut astazi pentru prima oara in aplicatia Music a sistemului de operare. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iTunes Radio mi-a fost afisat chiar in momentul deschiderii aplicatiei Music a iOS 7, insa din pacate deocamdata streaming-ul nu este valabil.

  Aparitia iTunes Radio in aplicatia Music sugereaza totusi faptul ca Apple pregateste lansarea serviciului si in tara noastra, existenta iTunes Music Store-ului intarind ideea lansarii sale. Avand in vedere ca iOS 8 beta 1 urmeaza sa fie prezentat luni de catre Apple, exista posibilitatea ca iTunes Radio sa fie lansat oficial in cadrul keynote-ului WWDC 2014 si pentru tara noastra, sau poate el va fi disponibil doar in iOS 8 beta 1.

  iTunes Radio a fost lansat de catre Apple initial doar in SUA si mai apoi intr-un numar mic de tari de pe glob, extinderea disponibilitatii fiind una dintre prioritatile companiei Apple.