Prima Pagina Apple iTunes Radio este disponibil acum si in Romania!

iTunes Radio este disponibil acum si in Romania!

24

  iTunes Radio, serviciu de streaming audio gratuit gandit de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 7, a aparut astazi pentru prima oara in aplicatia Music a sistemului de operare. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iTunes Radio mi-a fost afisat chiar in momentul deschiderii aplicatiei Music a iOS 7, insa din pacate deocamdata streaming-ul nu este valabil.

  Aparitia iTunes Radio in aplicatia Music sugereaza totusi faptul ca Apple pregateste lansarea serviciului si in tara noastra, existenta iTunes Music Store-ului intarind ideea lansarii sale. Avand in vedere ca iOS 8 beta 1 urmeaza sa fie prezentat luni de catre Apple, exista posibilitatea ca iTunes Radio sa fie lansat oficial in cadrul keynote-ului WWDC 2014 si pentru tara noastra, sau poate el va fi disponibil doar in iOS 8 beta 1.

  iTunes Radio a fost lansat de catre Apple initial doar in SUA si mai apoi intr-un numar mic de tari de pe glob, extinderea disponibilitatii fiind una dintre prioritatile companiei Apple.