Apple va prezenta o noua aplicatie importanta astazi la WWDC 2014!

  Inca din luna februarie au aparut primele zvonuri care indica faptul ca Apple va lansa in iOS 8 o aplicatie numita HealthBook, ea urmand a se conecta la iWatch si nu numai pentru a prelua informatii biometrice despre utilizatori. Desi nu se stia cand urmeaza sa fie prezentata aceasta aplicatie, noi informatii indica faptul ca ea isi va face aparitia in cursul acestei seri in cadrul keynote-ului WWDC 2014.

The health app will initially pull data from third-party fitness and health-monitoring hardware, the person said, but it will most likely be able to connect with a smart watch that Apple is widely expected to release this year.

  Desi aplicatia este facuta special pentru iWatch, la inceput ea va prelua informatii biometrice despre utilizatori chiar si de la accesorii terte disponibile in magazine, acest lucru sugerand faptul ca ea va fi prezentata acum. In imaginea de mai sus aveti prezentat un concept al posibilei aplicatii Healthbook care urmeaza sa isi faca apritia diseara, insa mai multe detalii vom afla la prezentare.

  Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.