WWDC 2014 va aduce noutati pentru tehnologia iBeacon

  iBeacon este o noua tehnologie implementata de catre compania Apple in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre, ea lucrand in tandem cu dispozitive Bluetooth care le permit magazinelor sa ne localizeze in interiorul lor si sa ne ofere promotii. Pentru ca intr-un an de zile tehnologia iBeacon nu a evoluat chiar atat de mult si nu a fost implementata la scara larga, compania Apple incearca sa o ajunte in cadrul WWDC 2014.

  Compania americana a amplasat deja o sumedenie de dispozitive iBeacon in cadrul locatiei ce gazduieste WWDC 2014, totul in ideea de a familiariza dezvoltatorii cu tehnologia si de a ii ajuta sa o implementeze mai usor. Desi vorbim doar despre o campanie de marketing pentru tehnologia iBeacon, vorbim totusi despre un sistem interesant care va deveni extrem de util in viitor.

  Deocamdata nu se stie exact ce noutati se pregateste sa aduca Apple pentru iBeacons in cadrul WWDC 2014, insa probabil vorbim despre o actualizare a sistemului pentru a il face mai prietenos si mai util.

1 COMENTARIU

  1. o blonda intr-un magazin de haine primeste un mesaj : doar pentru tine, doua perechi de chiloti la 10 lei.. vrei sa-i probezi? :))