Prima Pagina aplicatii WWDC 2014 va aduce noutati pentru tehnologia iBeacon

WWDC 2014 va aduce noutati pentru tehnologia iBeacon

iphone 8 precomanda emag banner

  iBeacon este o noua tehnologie implementata de catre compania Apple in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre, ea lucrand in tandem cu dispozitive Bluetooth care le permit magazinelor sa ne localizeze in interiorul lor si sa ne ofere promotii. Pentru ca intr-un an de zile tehnologia iBeacon nu a evoluat chiar atat de mult si nu a fost implementata la scara larga, compania Apple incearca sa o ajunte in cadrul WWDC 2014.

  Compania americana a amplasat deja o sumedenie de dispozitive iBeacon in cadrul locatiei ce gazduieste WWDC 2014, totul in ideea de a familiariza dezvoltatorii cu tehnologia si de a ii ajuta sa o implementeze mai usor. Desi vorbim doar despre o campanie de marketing pentru tehnologia iBeacon, vorbim totusi despre un sistem interesant care va deveni extrem de util in viitor.

iphone 8 precomanda emag romania

  Deocamdata nu se stie exact ce noutati se pregateste sa aduca Apple pentru iBeacons in cadrul WWDC 2014, insa probabil vorbim despre o actualizare a sistemului pentru a il face mai prietenos si mai util.

emag revolutia preturilor articole
  • Catalyn

    o blonda intr-un magazin de haine primeste un mesaj : doar pentru tine, doua perechi de chiloti la 10 lei.. vrei sa-i probezi? :))