Prima Pagina Apple iOS 8 Greyscale aduce o tema alb-negru in iDevice-urile noastre

iOS 8 Greyscale aduce o tema alb-negru in iDevice-urile noastre

  Daca nu sunteti chiar atat de multumiti de noile culori implementate de catre compania Apple in iOS 7 si mentinute pentru iOS 8, atunci poate veti fi interesati de functia Greyscale. Disponibila in Settings>Accessibility, functia Greyscale permite eliminarea majoritatii culorilor din iOS 8 pentru un rezultat final precum cel din imagine, el fiind superior celui obtinut in cazul utilizarii functiei Invert Colors.

  In acelasi meniu Accessibility veti gasi acum si o noua functie Zoom care ofera ceva mai multe optiuni pentru controlarea modului in care se face zoom in iOS-ul iDevice-urilor. Mai exact, acum putem exclude tastatura de la zoom si putem jongla cu diversele efecte concepute de catre Apple, intreaga functie fiind extrem de utila pentru cei care nu vad bine elementele din iOS si nu au ochelarii la indemana.

 • crixalis

  Oare in moul Grey tine bateria mai mult?

 • tnemmoc

  Daca are legatura cu ceva, cred ca e vb de viata bateriei

 • Andrei

  nu are treaba cu durata bateriei, sau cel putin pe iPhone-urile actuale, pentru ca ecranul nu e AMOLED. si setarea de greyscale e prezenta in Accessibility, deci mai degraba e pentru cei care au probleme de perceptie a culorilor. 🙂

 • Roland

  Andrei.
  Nu numai la amoled ai optiunea ultra power savong mod, si htc m8 are optiunea..

 • Pingback: iOS 8 - iata tot ce aduce nou | iDevice.ro()