Prima Pagina Apple iOS 8 jailbreak a fost facut, iata dovada!

iOS 8 jailbreak a fost facut, iata dovada!

  Zilele trecute v-am spus ca hackerul i0n1c va demonstra iOS 8 jailbreak pentru iPhone, iar in cursul acestei zile el a publicat pe propriul cont Twitter dovada realizarii sale. In imaginea de mai sus aveti prezentat faptul ca el a reusit sa obtina acces la fisierele de sistem ale unui iPod Touch 5G care ruleaza iOS 8, un exploit privat fiind utilizat pentru acest lucru.

  Era greu de crezut ca iOS 8 va ramane fara jailbreak pentru o perioada lunga de timp, avand in vedere ca exista nu mai putin de 4 exploit-uri private care l-ar putea exploata in momentul de fata. In ciuda existentei lor, nu va ganditi ca vom avea disponibila o solutie de jailbreak pana cel mai devreme in luna septembrie, deoarece hackerii nu vor arunca la gunoi exploit-uri acum pe versiuni beta.

  In zilele urmatoare probabil vom vedea si alte dovezi ale faptului ca jailbreak iOS 8 este posibil.

  • Radu

    Cand spare jailbreak pentru ios 7.1.x

  • alexC

    bravo lor dar orcum fara o motivatie nu va aparea

  • Radu

    Radu, jailbreak pt 7.1 va aparea tot dupa lansarea versiunii finale a ios8, odata cu jb pt acesta din urma. Exploiturile cel mai probabil sunt comune celor 2 versiuni. Daca s-ar lansa acum jb pt 7.1, Apple ar avea timp sa rezolbe exploiturile pt ios8 facand astfel extrem de greu descoperirea altora pt 8.