iPhone 6 Air cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 Air cu ecran de 5.5 inch – noi carcase prezinta dimensiunile

  iPhone 6 Air cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 Air cu ecran de 5.5 inch par sa fie denumirile promovate cel mai intens in ultima perioada pentru viitoarele modele ale iPhone 6, iar o serie noua de imagini ne prezinta carcasele concepute pentru ele. Acestea nu sunt primele imagini de acest gen, insa de aceasta data vedem o comparatie cu unele obiecte din lumea reala, mai exact o sticla de apa, o revista si un pahar mare Starbucks.

  Ideea din spatele compararii celor doua modele ale iPhone 6 Air cu aceste obiecte din lumea reala este de a ne ajuta sa ne facem o idee in legatura cu modul in care ar urma sa arate dispozitivele dupa lansarea pe piata. Recent un comunicat de presa trimis, aparent, de catre Foxconn confirma faptul ca Apple ar fi contractat producatorul coreean pentru a asambla aceste doua modele ale iPhone 6, insa informatia nu este 100% sigura.

  Chiar si asa, in momentul de fata pare foarte putin probabil ca iPhone 6 Air cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 Air cu ecran de 5.5 inch sa nu fie lansate in toamna de catre Apple, Xcode 6 lansat pentru iOS 8 dovedind acest lucru. Conform celor mai recente informatii, si a strategiei Apple din anii trecuti, iPhone 6 Air ar urma sa ajunga pe piata in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie.