iPhone 6 convinge Samsung sa reduca productia de terminale Samsung Galaxy S5

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch accesorii - iDevice.ro

  Desi iPhone 6 nici macar nu a fost anuntat de catre compania Apple, interesul vis-a-vis de viitorul dispozitiv este atat de mare incat Samsung ia in calcul decizia de a reduce productia de terminale Samsung Galaxy S5. Conform unei publicatii asiatice, Samsung ar putea reduce cu pana la 25% productia lunara de terminale Samsung Galaxy S5 temandu-se ca vanzarile urmeaza sa scada din cauza interesului pentru de iPhone 6.

  Impreuna cu reducerea productiei pentru Samsung Galaxy S5, cei de la Samsung ar lua in calcul inclusiv reducerea productiei de terminale Samsung Galaxy S4 din exact acelasi motiv. Este lesne de inteles ca un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este extrem de atractiv pentru un numar foarte mare de utilizatori, insa actiunile celor de la Samsung sunt departe de a fi obisnuite, mai ales ca in coreea vanzarile mari au fost laudate.

  Daca Samsung va lua aceasta decizie, este clar ca foarte multi utilizatori s-au aflat tot timpul in cautarea unui iPhone cu ecran mare si cand sunt pe cale de a il primi renunta la terminalele Android.