Tim Cook viziteaza o fabrica americana in care sunt asamblate Mac-uri si un centru Apple Care

  Dimineata va spuneam ca Tim Cook a vizitat in cursul zilei de ieri noul campus Apple din Austin, Texas, si a vorbit angajatilor despre produsele grozave pe care se pregateste sa le lanseze compania Apple. Ei bine nu doar campusul a fost vizitat de catre CEO-ul companiei americane, el vizitand in acelasi timp si fabrica din Austin in care sunt produse Mac-uri, dar si un centru Apple Care in care angajatii raspund la apeluri.

  Tim Cook a fost secondat in vizita din Texas si de SVP-ul Eddy Cue, prezent in imaginea de mai sus, si se pare ca actualul CEO al Apple a participat chiar la o conversatie avuta cu un client ce avea nevoie de ajutor. Tim Cook si-a facut un obicei din a vizita noile Apple Store-uri importante deschise de catre compania Apple si acest nou campus nu face exceptie, Tim Cook fiind un presedinte extrem de activ.

  Steve Jobs nu obisnuia sa fie chiar atat de atent cu angajatii companiei sale, insa Tim Cook are o abordare complet diferita care probabil multumeste foarte multe persoane.