Temple Run – cursa spre 1 miliarde de descarcari

  Temple Run este una dintre cele mai populare serii de jocuri pentru terminale mobile, iar de curand ea a inregistrat 1 miliard de descarcari pe toate platformele pe care este disponibila. In ideea sarbatoririi acestui eveniment, dezvoltatorii seriei au publicat un infografic in care ofera o multitudine de informatii cu privire la jocurile lor, iar in imaginea de mai sus le aveti prezentate pe toate in detaliu.

Having Temple Run reach the one billion downloads mark is a milestone we couldn’t have imagined when we first started out,” said Keith Shepherd, co-founder of Imangi Studios. “We’re incredibly grateful to all the Temple Run players and our wonderful team. We look forward to continuing to grow the Temple Run franchise, as well as creating additional innovative games.

  60% dintre utilizatorii seriei Temple Run sunt femei, peste 216.018 ani au fost pierdut jucand acest joc, peste 50.000 de miliarde de metri au fost alergati, peste 147.000 de miliarde de banuti aurii au fost colectati si peste 32 de miliarde de morti au fost inregistrate. Seria Temple Run a inceput in anul 2011 cu primul joc dezvoltat de catre compania care a inceput intr-un apartament de bloc, ea generand acum zeci de milioane de dolari trimestrial in venituri.