Prima Pagina Apple iWatch cu touchscreen si iOS 8 va fi lansat in toamna de...

iWatch cu touchscreen si iOS 8 va fi lansat in toamna de catre Apple

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca iWatch urmeaza sa intre in productie luna aceasta, compania Apple pregatindu-se sa lanseze noul smartwatch in toamna acestui an. Astazi aflam o serie de informatii suplimentare in legatura cu viitorul produs al celor din Cupertino, mai exact compania Apple planuind sa aduca pe piata un iWatch care ar avea un touchscreen OLED curbat, lansarea fiind programata in octombrie, dupa iPhone 6.

According to a parts manufacturer, it plans monthly commercial output of about 3-5 million units, which exceeds the total global sales of watch-like devices last year. This confidence is backed by its partnerships with high-profile hospitals — it has teamed up with the Mayo Clinic and the Cleveland Clinic … According to sources familiar with the matter, the two companies have likely agreed to integrate their services in the future.

  iWatch ar urma sa ruleze o versiune modificata a iOS 8 si Apple se asteapta ca intre 3 si 5 milioane de unitati sa fie vandute in fiecare luna din momentul lansarii. Noul produs urmeaza sa monitorizeze o multitudine de functii vitale, printre care consumul de calorii, somnul, nivelul de glucoza din sange, nivelul de oxigen din sange, Apple incheind un parteneriat cu Nike pentru a aduce pe piata noul produs.

 Aceasta nu este prima oara cand auzim despre implementarea unui touchscreen OLED curbat in iWatch, insa este prima oara cand auzim ca Apple ar putea lucra cu Nike pentru o lansare programata in octombrie. Pana in prezent se credea ca iWatch va fi disponibil din septembrie, insa iata ca Apple ar putea decide sa nu puna iWatch in umbra iPhone 6 in momentul lansarii.

 • alexalexandru

  O veste foarte buna! Sper sa lanseze si Apple tv 4 tot atunci!

 • Ovidiu

  Cand o sa apara iwatch cu pedometru, masurarea pulsului si atat, o sa ma tavalesc pe jos de ras de asteptarile fantastice ale fanilor ;)). Va amintiti iphone 1 ce inapoiat era? Am emotii ca va fi la fel cu iwatch, sa se bucure fanul de la an la an…

 • frantZ

  Pe mn nu ma atrage deloc un asa zis smartwatch , m-am jucat pe cateva si sunt departe de a fi ceva serios !!!

 • Gogu

  @Ovidiu
  Cand a aparut iphone 1 “inapoiat” nu existau smartphone-uri pe piata iar Samsung se specializase pe telefoane cu clapeta:))

 • Pingback: iWatch - lansare confirmata, iata data | iDevice.ro()

 • Cms

  Sunt chiar curios cum o sa verifice nivelul de glucoza din sange :))

 • Ionel Craciunel

  Cms: la anul o sa facă asta… Acum o sa arate doar ora 😉 stilul apple

 • Teo

  Nu va fii inapoiat! IOS 8 va fii foarte misto pe iWatch, banuiesc ca se va conecta si la iTunes pentru softwere update si va fii si beta testing. Pare a fii misto!

 • Ovidiu

  Exact Ionel! Stilul Apple, @Gogu, probabil ai citi in carte de istorie scrisa de apple, in 2006, inainte de lanseara iphone 1 aveam HTC cu windows, cu camera frontala, filma cu ambele, 3G, apel video, GPS, conectare bluetooth cu laptopul, internet sharing, pachet office preinstalat free, MMS, si nici acum nu sunt toate posibile dupa pe iphone, a dat pic cu pic la fani, ca sa faca apple bani! Iar fanii au inghitit. Eu am trecut dupa 5 ani pe iphone pt ca datorita JB aveam ce imi trebuia. In concluzie pregatitiva pt un smartwatch bun peste trei ani!