iWatch cu touchscreen si iOS 8 va fi lansat in toamna de catre Apple

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca iWatch urmeaza sa intre in productie luna aceasta, compania Apple pregatindu-se sa lanseze noul smartwatch in toamna acestui an. Astazi aflam o serie de informatii suplimentare in legatura cu viitorul produs al celor din Cupertino, mai exact compania Apple planuind sa aduca pe piata un iWatch care ar avea un touchscreen OLED curbat, lansarea fiind programata in octombrie, dupa iPhone 6.

According to a parts manufacturer, it plans monthly commercial output of about 3-5 million units, which exceeds the total global sales of watch-like devices last year. This confidence is backed by its partnerships with high-profile hospitals — it has teamed up with the Mayo Clinic and the Cleveland Clinic … According to sources familiar with the matter, the two companies have likely agreed to integrate their services in the future.

  iWatch ar urma sa ruleze o versiune modificata a iOS 8 si Apple se asteapta ca intre 3 si 5 milioane de unitati sa fie vandute in fiecare luna din momentul lansarii. Noul produs urmeaza sa monitorizeze o multitudine de functii vitale, printre care consumul de calorii, somnul, nivelul de glucoza din sange, nivelul de oxigen din sange, Apple incheind un parteneriat cu Nike pentru a aduce pe piata noul produs.

 Aceasta nu este prima oara cand auzim despre implementarea unui touchscreen OLED curbat in iWatch, insa este prima oara cand auzim ca Apple ar putea lucra cu Nike pentru o lansare programata in octombrie. Pana in prezent se credea ca iWatch va fi disponibil din septembrie, insa iata ca Apple ar putea decide sa nu puna iWatch in umbra iPhone 6 in momentul lansarii.