Tim Cook prezinta iMac-uri care ruleaza Windows pe o linie de fabricatie pentru Mac-uri

  In cursul serii trecute v-am prezentat o imagine in care Tim Cook este aratat vizitand o fabrica din Austin, Texas, in care Apple produce o parte dintre Mac-urile sale. In aceasta imagine puteti vedea cat se poate de clar faptul ca iMac-urile din fata lui Tim Cook ruleaza ceea ce pare a fi Windows 7, un sistem de operare produs de catre una dintre cele mai agresive competitoare a celor din Cupertino, Microsoft.

  Chiar daca poate parea ciudat ca Apple foloseste Windows in aceasta linie de productie, utilizarea acestui sistem de operare este cat se poate de logica intr-un asemenea mediu. Fie ca vorbim despre o simpla testare a rularii sistemului de operare, fie ca vorbim despre programe pentru robotii industriali, exista cate o explicatie logica pentru fiecare, mai ales pentru a doua, multe fabrici folosind Windows pentru a controla fluxul de productie.

  Desigur ca Apple ar fi putut prezenta intr-o lumina mult mai buna linia sa de productie fara a vedea sistemul de operare al celor de la Microsoft, insa cei din Cupertino nu par sa doreasca sa ascunda ceva.

9 COMENTARII

  1. Pai majoritatea automatizarilor folosesc Windows Embedded . Nu e nimic de mirare . OSX nu are un echivalent in domeniu si nici marii producatori de echipamente de automatizare nu folosesc OSX.

  2. Momo, cred ca te-ai chinuit rau la afirmatia asta! Noi ne intrebam ce cauti pe idevice, s-au terminat stirile la android? 😀