Iata cum poti lua GRATUIT aplicatii si jocuri pentru iPhone si iPad

12

  Instalarea gratuita de aplicatii si jocuri pentru iPhone si iPad este, probabil, una dintre cele mai dorite actiuni ale unui posesor de iDevice si partea buna este ca fara a plati ceva sau fara a face jailbreak puteti lua gratuit jocuri si aplicatii pentru iPhone si iPad. Totul presupune utilizarea unui serviciu care va permite sa obtineti gratuit orice aplicatii doriti voi din App Store-ul companiei Apple, totul fara a face un efort serios.

  Puteti instala aplicatii gratuite si jocuri gratuite in iPhone si iPad direct din App Store fara a fi nevoiti sa utilizati vreun program special, totul fiind asociat Apple ID-ului vostru, aplicatiile putand fi reinstalate oricand pe maxim 5 ale terminale. Practic acest lucru face sistemul atat de util, deoarece odata ce ati instalat gratuit un joc sau o aplicatie prin Apple ID-ul vostru, ea ramane atasata contului si poate fi reinstalata oricand.

Cum instalez gratuit aplicatii si jocuri pe iPhone si iPad ?

  Raspunzandu-va acum la intrebare, trebuie doar sa urmati pasii de mai jos si veti obtine rapid gratuit aproape orice titluri ale App Store.

  1. Deschideti din Safari pentru iOS aceasta pagina.
  2. Creati-va un cont cu doar un email si o parola.
  3. IMPORTANT este sa introduceti acest cod in meniul Get Nanas: z1250380 pentru a primi puncte bonus chiar de la inregistrare, dar si pe parcursul utilizarii.
  4. Instalati si AppNana Sync si instalati si utilizati aplicatii, apoi veti primi puncte pentru ele.

  Partea cea mai buna la acest serviciu este ca daca nu aveti o aplicatie favorita disponibila, puteti lua un iTunes Gift Card GRATUIT si puteti cumpara orice doriti din App Store. Sistemul este simplu, usor de utilizat si fara efort sustinut va ajuta sa aveti gratuit aplicatii si jocuri din App Store.