DuplexClock afiseaza in status bar ora din doua locatii de pe glob

  DuplexClock este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia, el fiind conceput in ideea de a ne oferi posibilitatea de a vizualiza in status bar ora in doua locatii de pe glob. In imaginea de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului si observati ca in partea stanga a centrului status bar-ului avem afisata ora pentru un timezone, in timp ce in partea dreapta avem afisata ora pentru un alt timezone.

DuplexClock allows you to have a second Clock / Time next to your Time in the Statusbar. You can configure the timezone for the second clock (and you can of course manage the first clock using Apple’s clock settings). 

  DuplexClock are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS 7, iar prin intermediul sau putem alege timezone-ul pe care dorim sa il afisam in status bar. iOS 7 va afisa o ora in baza setarii facute de catre voi pentru timezone-ul nativ al sistemului de operare, in timp ce tweak-ul adauga si un al doilea ceas pentru un timezone separat ales de catre voi.

  DuplexClock este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.