iPhone 6 – primele imagini reale cu panoul frontala si carcasa metalica

  Saptamana trecuta au aparut o serie de imagini noi cu carcasa metalica a iPhone 6 care ar fi fost preluata dintr-o fabrica a celor de la Foxconn. Atunci vedeam primele imagini cu aceasta carcasa metalica in care vor fi montate componentele iPhone 6, iar astazi vedem o imagine completa a noului terminal cu primele imagini ale panoului frontal si ale carcasei metalice.

  Furnizorii acestor poze sustin ca in ele vedem componentele reale pe care Apple le va utiliza pentru a fabrica iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, carcasa metalica fiind singura care contine modificari importante ale design-ului. In afara dungilor separatoare ale carcasei, vedem acelasi buton Power repozitionat in partea dreapta a dispozitivului pentru a oferi acces mai usor in timpul utilizarii cu o singura mana.

  Ca sa fiu sincer, sunt destul de convins ca iPhone 6 va arata in final exact precum il vedem noi in imaginea de mai sus, componentele parand a fi cat se poate de reale, desi deocamdata nu exista o confirmare sigura si nici nu va exista pana in toamna.