Prima Pagina Apple iMac 2014 va fi lansat saptamana viitoare

iMac 2014 va fi lansat saptamana viitoare

iMac Retina - iDevice.ro

  De cateva saptamani de zile se zvoneste ca iMac 2014 urmeaza sa fie lansat pe piata si desi unii au sustinut ca el trebuia sa apara la WWDC 2014, se pare ca Apple intentioneaza sa il lanseze saptamana viitoare. Noua versiune a iMac va veni doar cu o serie de upgrade-uri pe partea hardware, mai exact o crestere cu 100 MHz a frecventei la care sunt tactate procesoarele.

 Separat de acest upgrade pentru procesor, iMac 2014 ar urma sa includa si tehnologia Thunderbolt 2 care ar urma sa dubleze vitezele pentru transferul de date cu alte Mac-uri cu tehnologie similara. Din pacate iMac 2014 nu va avea si un Retina Display, desi OS X Yosemite confirma testarea sa, asa ca daca asteptati acest produs, ar fi bine sa fiti mult mai rabdatori.

  Nu se stie exact in ce zi a saptamanii viitoare vor fi disponibile noile modele ale iMac 2014, insa Apple are obiceiul de a lansa Mac-uri noi in cursul zilei de marti, asa ca 17 iunie ar putea fi data lansarii lor.

 • Relu

  Fara “special event”? :((

 • opreandreioan

  @zaone exista zvonuri despre lansarea unui nou macbook pro retina in viitorul apropiat? Multumesc!

 • @Relu: Update minor.
  @opreandreioan: Probabil tot 100 MHz la procesor.

 • iSee

  poate si grafica noua , un nvidia 860 m , ma refer la un macbook retina 15

 • Michael

  Nu ma mir ca nu l-au lansat intr-un “special event” :)) cum putea sa convinga publicul sa-l cumpere ? Doar pentru aia 100 MHz ? Oricum, m-as mira sa nu vina cu mai multe upgrade-uri medelele 2014