TOP 20 cele mai bune poze inregistrate cu un iPhone in 2014

  Anual iPhone Photography Awards premiaza cele mai bune poze inregistrate folosind un iPhone al celor de la Apple, iar pentru anul acesta castigatorii au fost alesi deja de catre asociatia ce organizeaza evenimentul. Fotografi din peste 70 de tari au trimis poze inregistrate cu un iPhone pentru jurizare in vederea castigarii unui premiu, iar 20 dintre cele mai bune au fost alese si le puteti vedea aici.

iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) is the first and the longest running iPhone photography competition since 2007. IPPAWARDS has been celebrating the creativity of the iPhone users since the first iPhone has inspired, excited and engaged the users worldwide. Since then every year, IPPAWARDS has selected the best shots among thousands of images submitted by iPhone photographers from 70+ countries around the world.

  Cateva mii de poze au fost trimise spre jurizare celor de la IPPAWARDS si vorbim despre creatii ale unora dintre cei mai cunoscuti fotografi aflati in activitate, castigatoare fiind aleasa poza de mai jos. Daca sunteti curiosi sa aflati si restul castigatorilor, va invit sa vizitati website-ul organizatorilor in care veti avea prezentate si o multitudine de poze care la o prima vedere par a fi inregistrate cu aparate profesionale si nu cu iPhone-uri.