Audibly iti permite sa faci streaming audio iDevice-urilor din jurul tau (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Y_rLITnBzvk&w=580&h=370]

  Audibly este o noua aplicatie disponibila in App Store din ziua WWDC 2014, ea fiind conceputa de catre o serie de studenti care au castigat burse pentru a participa la WWDC 2013. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea aplicatiei si observati ca vorbim despre o creatie care ne permite sa facem streaming audio catre multiple iDevice-uri, totul sincronizat si in timp real, exact precum la radio.

Audibly plays your music in sync across nearby iOS devices. Just choose the songs you want, link up some devices, and you’re ready to go. Hanging out with friends and want to play a song, but your phone’s speakers aren’t loud enough? Instantly create a wireless surround sound system and forget messy headphone cables.

  Aplicatia trebuie sa fie instalata pe toate terminalele catre care doriti sa faceti streaming, ea fiind capabila sa ruleze orice melodie din terminalele voastre pe toate dispozitivele care se afla in preajma sa. Sistemul are la baza interconectarea prin WiFi intre iDevice-uri si desigur ca Audibly permite ajustarea volumului pe toate dispozitivele simultan, dar si aplicarea de filtre pentru sunetele redate de catre aplicatii.

  • Create a playlist of songs from your own library
  • Control the volume across all the devices
  • Music kept in sync as you listen
  • Use filters to change the pitch of the music
  • Favorite what’s playing to come back to it later
  • No Internet connection required*

  Audibly este disponibila GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Audibly – Make your music heard.

Gratuit

DESCARCA





Developer: Nick Frey
Categoria: Music


Descriere: Audibly plays your music in sync across nearby iOS devices. Just choose the songs you want, link up some devices, and you’re ready to go.

Hanging out with friends and want to play a song, but your phones …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.1 Mb