Prima Pagina accesorii Apple pregateste lansarea unei console pentru jocuri

Apple pregateste lansarea unei console pentru jocuri

  Implementand in iOS 7 un sistem ce permite dezvoltarea mult mai simpla a controllerelor pentru gaming dedicate iDevice-urilor, compania Apple a pavat drumul spre lansarea unei console, sau mai bine zis spre transformarea unui produs intr-o consola. Vorbesc desigur despre Apple TV-ul celor din Cupertino, o versiune viitoare a sa putand fi extrem de usor tranformata intr-o consola de jocuri.

  In trecut au existat diverse zvonuri care au sustinut aceasta teorie, insa recenta lansare a unei multitudini de controllere pentru iOS 7 nu face altceva decat sa o alimenteze. In cadrul E3 2014 o multitudine de producatori de accesorii pentru jocuri au prezentat gamepad-uri compatibile cu iDevice-urile, ele fiind facute special pentru a putea controla jocurile care au implementat sistemul Apple.

  Aceste accesorii pot fi rapid conectate si la un Apple TV daca va avea sistemul iOS 7 MFi implementat, iar controlarea jocurilor se va dovedi a fi extrem de simpla. Lansand Metal pentru iOS 8, compania Apple va permite dezvoltarea de jocuri pentru iOS care au grafica extrem de apropiata de cea a consolelor, iar de aici se intelege intentia de a permite rularea de jocuri pentru Apple TV. Avand in vedere toate acestea, dar si noul sistem de streaming pentru Apple TV, nu este greu de inteles ca Apple se pregateste sa ofere o noua dimensiune pentru produsele sale.

 • macheavel

  Asta da surpriza placuta!

 • Dan

  foarte placut sa rulezi 4:3 pe televizor 16:9.

 • Paraipan
 • chico

  @Dan,car cine are nevoie de 16:9??E mai mare,e paleta de ping pong,stam cu ditamai imaginea pe tv,pai ce suntem androizi???4;3 e perfect…..
  Atat de perfect incat apple tv-ul meu 3 de un an si jumatate nu a mai fost macar pornit…..

 • E, nu e breaking, e vorba de incarcatoare vechi 2 – 4 ani de zile.

 • Dan

  @chico, iPadul e absolut PERFECT cu 4:3 pentru o tableta. In schimb ce vor ei sa faca sa rulezi prin AppleTV duce la rezultate proaste pe toate televizoarele existente, cand afisezi continutul 4:3 de pe ipad pe 16:9 pe tv.

 • Lucian

  Cred ca daca te joci un joc optimizat pentru AirPlay pe Apple TV, rezoluția pe TV se schimba in 16:9, iar pe iPad rămâne ca second screen! daca nu ma insel Real Racing are suportul asta pentru Apple TV!