Godfire: Rise of Prometheus este prezentat intr-un prim gameplay trailer (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VegwAjIG4nY&w=580&h=370]

  Godfire: Rise of Prometheus este un joc pe care urmeaza sa il avem disponibil din cursul saptamanii viitoare in App Store, el fiind conceput special pentru fanii jocurilor fight and slash, insa cu un storyline mult mai complex decat majoritatea titlurilor din App Store. In clipul video de mai sus aveti un gameplay trailer inregistrat in cadrul conferintelor E3 2014, o versiune aproape finala a sa fiind adusa de catre dezvoltatori pentru prezentare.

  Dupa cum puteti observa deja, gameplay-ul este intr-o anumita masura similar celui oferit de catre God of War, povestea fiind totusi centrata pe un alt tip de lupte in lumile concepute de catre dezvoltatori. Desigur ca exista si o multitudine de arme sau armuri pe care le putem colecta, grupurile de inamici concepute de catre dezvoltatori oferindu-ne o varietate de obiecte pe care le putem utiliza in luptele viitoare.

  Dupa cum va spuneam la inceput, Godfire: Rise of Prometheus urmeaza sa fie disponibil in App Store in cursul saptamanii viitoare.

2 COMENTARII

  1. […]   Godfire™ este un joc despre care v-am vorbit cu doar o saptamana de zile in urma, el fiind conceput special pentru fanii jocurilor fight and slash, insa cu un storyline mult mai complex decat majoritatea titlurilor din App Store. In clipul video de mai sus aveti un gameplay trailer inregistrat in cadrul conferintelor E3 2014, o versiune aproape finala a sa fiind adusa de catre dezvoltatori pentru prezentare. […]

  2. […]   Godfire™ este un joc despre care v-am vorbit cu doar cateva saptamani de zile in urma, el fiind conceput special pentru fanii jocurilor fight and slash, insa cu un storyline mult mai complex decat majoritatea titlurilor din App Store. In clipul video de mai sus aveti un gameplay trailer inregistrat in cadrul conferintelor E3 2014, o versiune aproape finala a sa fiind adusa de catre dezvoltatori pentru prezentare. […]