ICEEfest 2014 : Iata cati utilizatori mobili ai Facebook exista in Romania

 

  Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe glob cu peste 1 miliard de utilizatori in lumea intreaga, si doar 7.1 milioane din Romania, conform companiei americane. Prezent la ICEEfest 2014, un reprezentant al Facebook a discutat despre Romania si reprezentarea ei in reteaua de socializare, cifra de 7.1 milioane de utilizatori fiind in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut.

  Dintre acesti 7.1 milioane de romani care acceseaza lunar reteaua de socializare Facebook, 4.9 milioane o fac folosind terminalele mobile, dar aici vorbim despre traficul lunar pentru ca zilnic 2.9 milioane de utilizatori acceseaza reteaua de socializare folosind un terminal mobil. Practic aproape 70% din utilizatorii romani ai Facebook utilizeaza reteaua direct de pe terminalele mobile cu o aplicatie care rareori functioneaza perfect.

  Intr-o lume in care terminalele mobile genereaza din ce in ce mai mult trafic web, Facebook afiseaza continut in principal pentru acesti utilizatori si situatia nu este diferita in Romania.

  ICEEfest 2014 este organizat de catre ThinkDigital in parteneriat cu Orange Romania.

Foto via.