Samsung Galaxy Tab S vs iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina – comparatia specificatiilor

  Dimineata v-am spus ca Samsung Galaxy Tab S este cea mai noua tableta Samsung lansata pe piata, iar in tabelul de mai jos aveti o comparatie intre ea si iPad Air + iPad Mini cu Ecran Retina. Privind totul doar din perspectiva specificatiilor, tabletele celor de la Samsung par a fi superioare, insa sa nu uitam ca Apple a dezvoltat un chip A7 care ofera performante impresionante fara a avea procesoare cu frecvente mari.

  In ceea ce priveste ecranele, cei de la Samsung ofera o rezolutie mai mare pentru vizualizarea informatiilor si camere mai bune pentru inregistrarea pozelor, laudandu-se chiar si cu o autonomie mai buna, desi pana acum n-au depasit vreodata tabletele iPad. Samsung s-a laudat intotdeauna cu produse superioare celor dezvoltate de catre Apple, insa intotdeauna a avut probleme cu experienta de utilizare, asa ca ramane de vazut cum se va descurca Samsung Galaxy Tab S.

Articolul precedentPromotiile zilei – 13.06.2014
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 13.06.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.