Prima Pagina Apple iWatch – angajatii Apple confirma lansarea

iWatch – angajatii Apple confirma lansarea

iWatch concept iunie Apple - iDevice.ro

  Ieri v-am spus ca New York Times a publicat un profil complex pentru Tim Cook, actualul CEO al Apple, prezentand rolul sau in cadrul companiei de-a lungul celor trei ani in care a condus-o. Printre laudele rostite de catre angajatii Apple pentru Tim Cook am aflat si ca in momentul de fata in Cupertino este dezvoltat un iWatch care urmeaza sa fie lansat pe piata.

  Desigur ca angajatii care au confirmat dezvoltarea iWatch au facut-o in mod anonim si Apple a refuzat sa confirme existenta unui proiect pentru dezvoltarea acestui produs, insa existenta sa este clara. Tim Cook este implicat in dirijarea in detaliu a proiectului de dezvoltare al iWatch, el concentrandu-se in principal pe software si serviciile adiacente care functioneaza prin intermediul acestui produs.

  Desi deocamdata nu se stie sigur cand anume urmeaza sa fie lansat iWatch de catre cei din Cupertino, insa cele mai recente zvonuri indica faptul ca el ar urma sa ajunga pe piata in cursul lunii octombrie dupa un eveniment dedicat prezentarii oficiale.

 • tritean

  Mie din cand in cand aplicatia mi se inchide. Se mai intampla si altor utilizatori asta ? Mersi

 • Eu nu patesc deloc… O deschizi dupa cateva zile in care nu ai mai accesat-o?

 • alex alexandru

  Si eu am patit asta, insa am sters-o si am instalat-o din nou. Acum nu mai are nimic

 • brutus

  Merge super!

 • Bogumir

  @zaoane: Ai dreptate ! Se închide doar dacâ nu o accesezi o zi sau două la rând! În rest nici o problemă cu aplicația! Ține-o tot așa!

 • Kla

  Are multe crashuri…de regula cand deschid comentariile